Välkommen till oss

Till oss är alla välkomna, gammal som ung! Vi är belägna mitt i centrala Karlskrona på Ronnebygatan 8, praktiken ligger en trappa upp men för de som har svårt att gå i trappor finns hiss.

Vi vill att alla som kommer till oss känna sig trygga, väl omhändertagna och nöjda när de gå här ifrån. Därför är det viktigt för oss att jobba med kvalitetsarbete för att utvecklas samt förbättra vårt arbete. Vi genomgår kontinuerligt vidareutbildningar för att uppdatera oss inom de senaste teknikerna, materialen och metoderna. Vi är en klinik i tiden som tänker på och värnar om miljön.

}

Våra öppettider

Här hittar du snabbt våra öppettider samt telefontider.

 

f

Våra Behandlingar

Här hittar du allt vi kan göra för dig. Läs om våra behandlingar.

 

s

Akuta besvär

Vi har akuta tider tillgängliga för dig som är patient med akuta besvär. Ring oss!

Nu söker vi tandläkare till kliniken!

Är du den vi söker?

På vår praktik är vi nio personer som jobbar för att ge våra patienter bästa tandvård genom modern teknik och kompetens. Kliniken som är välutrustad och helt digitaliserad ligger centralt i Karlskrona och har fem behandlingsrum. Vi utför all form av allmäntandvård, implantatbehandlingar, kirurgi, mm. Vi arbetar med modern digital teknik såsom CEREC sedan flera år tillbaka. 

Vi söker nu en alternativt två:

TANDLÄKARE

Vi är i nuläget tre verksamma tandläkare varav två med lång erfarenhet som planerar att gå ner i tid. Om du är ny i yrket ges du därför möjlighet till god handledning och flexibla arbetstider.

I framtiden finns möjlighet till delägarskap. 

Välkommen med din ansökan till asa.westerdahl@gmail.com senast 2022-05-31.